777 kreatív naptár és imanapló

Rita is írt bele egy fejezetet.

A 777 első kreatív naplójával az a célunk, hogy ne csak vasárnapokon imádkozz Istenhez, hanem minden napodon élvezhesd a kapcsolatot Vele. Így soha nem lesz egyhangú az életed, hanem izgalmas kaland, amelyben persze vannak hegyek és völgyek is.

A határidőnapló 12 hónapja 12 témát ölel fel: szeretet, öröm, békesség, türelem, szívesség, jóság, hűség, szelídség, önmegtartóztatás, bölcsesség, istenfélelem, tudás.

Minden témához tartozik egy-egy elmélkedés, amelyet olyan kiemelkedő és hiteles emberek írtak meg, mint Böjte Csaba, Csókay András, Pécsi Rita, Lackfi János, Révész Szilvia és még sokan mások. A heteket inspiráló idézetekkel és egy-egy kihívással dobtuk fel, hogy még tartalmasabbá váljanak a mindennapjaink.
Minden témához írtunk önreflexiós kérdéseket is, hogy még jobban elmélyedhess bennük! Ajánlunk általunk szeretett könyveket és 777-es cikkeket is, ráadásul minden hét elején találhatsz egy-egy mottót, amely vezérfonalként szolgál, egy heti kihívást, amely tartalmasabbá teheti a mindennapjaid, valamint ima- és hálalistának is hagytunk helyet, amelyeket Te tölthetsz ki!

A naplót egyébként bármikor elkezdheted és a saját tempódban töltheted ki – garantáljuk, hogy egy év múlva szuper érzés lesz visszatekinteni a felismeréseidre, az önismereted mélyülésére és arra, mennyit formálódtál Isten által!

forás: https://777blog.hu/hetrol-hetre/

0 válaszok

Szóljon hozzá Ön is!

Véleménye vagy kérdése van? Beszélgetne velünk?
Írjon bátran, és válaszolunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük