“Cipőfűző” kezdő és haladó trénereknek – Szeged, 2023 március 25-26

A Nagyító Alapítvány egy hétvégés saját-élményen alapuló programra hívja azokat (a fiatal felnőtteket), akik kamaszok tudatosságának és felelősségének a fejlesztésével foglalkoznak: akár klubok, táborok vagy bármily más formában, akik lehetnek: animátorok, mentorok, csoportvezetők, trénerek, pedagógusok, nevelők, ifjúságfejlesztők.

A Nagyító több mint 20 éve támogatja a fiatalokat a felnőtté válás folyamatában. 2023 március 25 és 26-án bemutatót tartunk Szegeden, ahol a résztvevők megismerkedhetnek pedagógiai módszereinkkel, és több önismereti és a társaskészségeket fejlesztő gyakorlattal, olyanokkal amelyekkel több mint 20 éve fejlesztjük a 14-30 éves korosztályt, amelyekkel segítünk nekik együttműködni, kapcsolódni: önmagukhoz, egymáshoz és a nagy világhoz!  A 2 nap alatt ízelítőt adunk játéktárunkból és azáltal rálátást is kínálunk az általunk végzett fejlesztői folyamatokra, illetve arra is hogyan lehetséges egy „organikus szemüvegen” keresztül személyiséget és közösséget fejleszteni a 21. sz-i Magyarországon!

Részletes leírás a honlapunkon:

 

Jelentkezni március 17-ig van mód.

A programon megvásárolható lesz már az újonnan kiadott módszertani és játékgyűjteményünk is, amely Pécsi Rita szakmai ajánlásával készült el! (csatolva a borítója)

Szeretettel várjuk a jelentkezőket!

Üdvözlettel: Vikor Csaba

0 válaszok

Szóljon hozzá Ön is!

Véleménye vagy kérdése van? Beszélgetne velünk?
Írjon bátran, és válaszolunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük